Huisstijl_ILSD-8 2

Werkwijze

WAT IS ONZE SERVICE

Stap 1

ONTVANGEN

Afhalen of per post ontvangen? Je kunt de koptelefoons af komen halen (en retourneren) bij één van onze afhaallocaties. Je kunt er ook voor kiezen de koptelefoons per post bij je thuis te laten bezorgen en daarna aan ons terug te sturen.

Hoofdlocatie
Heuvel 48a, Tilburg

Informeer naar de mogelijkheden in:
Nijmegen, Den Bosch, Boekel & Amsterdam

Stap 2

Installeren

Silent disco huren is in principe heel gemakkelijk: het systeem werkt plug & play en kun je (door middel van een verloopkabeltje) aansluiten op je laptop, tablet, telefoon of op een dj set. Daarnaast heb je per zender een stopcontact en afspeelmedium nodig.

Je huurt minimaal 1 zender. Iedere zender staat gelijk aan een kanaal. Dus als je bijvoorbeeld 3 verschillende muziekgenres (en dus afspeelmedia zoals 3 telefoons met spotify) wil, huur je ook 3 zenders.

Hoe ziet dat er allemaal uit dan?

Stap 3

Afsluiten en opruimen

Zorg dat je na een avondje feesten alle koptelefoons weer terug hebt van je bezoekers. Als je een koptelefoon verliest of kapot maakt betaal je hier helaas een boete voor. Dat is natuurlijk een beetje een partypooper!

De zender kun je probleemloos loskoppelen van je media. Zet de koptelefoons uit en doe ze terug in de meegeleverde tas of krat.

Succes morgen met poetsen en de kater 😉

Stap 4

RETOURNEREN

Controleer voor het retourneren goed of alles weer compleet is. Je kunt de koptelefoons af komen droppen bij één van onze afhaallocaties. Je kunt er ook voor kiezen de koptelefoons per post aan ons terug te sturen.

 

Great succes!

Wat is wat?

MINIJACK-TULP KABEL

ADAPTER

ZENDER

TULP-TULP KABEL

DRAADLOZE ZENDER

ZENDERCASE

Koptelefoons huren?!